Συχνές Ερωτήσεις

faq-background

Απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών από pre-junior μέχρι και proficiency αλλά και σε ενήλικες. Υπάρχει ιδιαίτερη στήριξη για τα άτομα με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

Προσφέρω ένα μάθημα δωρεάν για να γνωριστούμε με το παιδί και να μάθω τα ενδιαφέροντα του. Παράλληλα κάνουμε κάποια activities για να έχει ο μαθητής μια ιδέα από τον τρόπο που γίνεται το μάθημα.

Αγοράζετε πακέτο μαθημάτων για ένα μήνα που περιλαμβάνει δύο ωριαία μαθήματα την κάθε εβδομάδα και βλέπουμε μαζί τις μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν. Ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών καθορίζεται η τιμή και η συχνότητα των μαθημάτων. Εκτός από ατομικά μαθήματα, υπάρχει και η δυνατότητα ομαδικών μαθημάτων σε χαμηλότερες τιμές.

Προπληρώνετε τα μαθήματα του κάθε μήνα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η ενημέρωση για την ακύρωση είναι καλό να γίνεται έγκαιρα. Είμαι στη διάθεσή σας να βρούμε μαζί χρόνο και να αναπληρώσουμε το μάθημα κάποια άλλη μέρα ή ώρα. Τα μαθήματα που δεν γίνονται χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση, χρεώνονται κανονικά. Το μάθημα πρέπει να ξεκινά την καθορισμένη ώρα γιατί μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να δώσω έξτρα χρόνο.

Μετά την λήξη του κάθε μαθήματος, σας αποστέλλεται e-mail σχετικά με το τι διδάχτηκε περιληπτικά στο μάθημα και ποιο είναι το homework/εργασίες του μαθητή. Ενημερώνεστε για τις αξιολογήσεις που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και είμαι πάντα στη διάθεση σας για τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε για την πρόοδο του παιδιού σας.